Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den objudne gästen


Den objudne
gästen
som säger ett
sanningens ord

Är ändå rätt lik
oss andra kring
de räddhågsnas
bord

En som är ledsen
och saknar frid
och inte längre
orkar vara
följsam och timid

En som stannat
för länge
och inte hittat ut

Från festen
som för länge sedan
varit slut




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-19 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP