Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfreds


min lycka idag har varit enkel
jag har sett mig omkring
speglat dina ögon
lyssnat till din varma röst
vilat i vardagliga ting
mina steg har varit få
vunnit livets bästa stunder
märkligt är det att se det stora i alla små under
somnar trygg med behag för att möta ännu en underbar dag




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-21 13:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
livsbejakande
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint