Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva


grått dis
tung vardag
en möda
ibland en sorg
kanske glädje ibland
korta glimtar av lyckan
men alltid ett äventyr
all vår tid
att leva




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-19 09:19



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En text med fokus på tid och rum och där finns inget annat sätt än att fullfölja sitt liv. "all vår tid, att leva". Ett väl fungerande slut på texten.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP