Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dagen

Man stapplar leende ut
i dagen som öppnat sig
med sina ängar och hav

Allt som väntat finns där,
vibrerande men i tystnad,
sida vid sida slår man ut

och blommar sig igenom
alla honungsgula dagar
i en doftande dans utan slut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-22 13:53



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Naturen om sommaren. Vid en vägkant, vid en äng eller bara i snåren. Underbart.
2020-06-23

  Briza media
Som att förflyttas till och in i en sommaräng, härligt beskrivet och fångat!
2020-06-22

  Kungskobran VIP
Den blomstertid
tar nu vid
njut av alla dagar
i sommarängens hagar
tids nog blir det höst
och vintern ger ingen tröst
men snart är vi här igen
till våren och sommaren
Så går tiden år efter år
tills slutet du äntligen når

2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta