Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturliga variationer (Min klimatkamp 22/6)

+38 i Verhojansk i Sibirien. Men det är okej, för den platsen är även känd som en av världens kallaste platser. Så medeltemperaturen kan bli riktigt behaglig, det gäller bara att hålla sig till de dagar när det är medeltemperatur och hålla sig borta alla andra dagar. Kan man inte göra så? Det trodde jag man kunde.

Eller man kan säga som någon gjorde: bra med högre temperaturer i Arktis, då kan dom börja odla sina egna livsmedel och behöver inte importera och frakta dit med fossildrivna fartyg.

Och hur som helst har det inget med några klimatförändringar att göra, det är bara naturliga variationer. Känns betryggande.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-06-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP