Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÄMTET

Först faller orden som bomull
De stryker mig över kroppen
Och försvinner
Ingen skada skedd
Det är bara på skämt

Nästa gång studsar orden som bollar
Det gör ont när de träffar mig
Men de studsar sin väg och försvinner
Liten skada skedd
Det är bara på skämt

Den tredje gången slungas orden som stenar
De lämnar märken på min kropp
Och faller tungt till marken
Nu är skadan skedd
Det är bara på skämt

Fjärde gången kastas orden som pilar
Dom genomborrar kropp och själ
Och blir sittande kvar
Skadan är för evigt
Är det fortfarande på skämt?




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-06-23 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten