Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FUL FLICKA

Ingen kan höra hennes hjärtas inre röst
Så rakblad, sprit och tabletter tar hon till som tröst
Tårar och blod rinner ikapp
Och påminner om allt skit som hann ikapp
I ett liv där hon nu har blivit en ful flicka

En ful flicka
Det är vad hon har blivit
En ful flicka
Är vad hon alltid kommer vara
Varför är det så
Det kan hon ej förstå
Och aldrig är där någon gud som svarar

Alla speglar ifrån väggen har hon tagit ner
Och komplimanger hör hon inte mer
För det är lögn allt som dom säger
Och det spelar ingen roll vad dom säger
För hon vet om att det hon ser är det dom ser

Ingen vet hur länge flickan känt så
Hur kan dom veta nåt inte ens hon kan förstå
Att det ska vara så hela livet
Det tar hon nu förgivet
Som en ful flicka ska hon leva och sen dö




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 174 gånger
Publicerad 2020-06-23 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten