Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga släppa taget om någon eller något innan denne släpper taget om dig


DE SISTA KRIGEN

Jag håller ihop
För min, nej för din skull
Världen snurrar för fort
Du släppte min hand och vi föll omkull
Nu har jag inget här som håller mig kvar
Bara ett löfte som jag lovat att aldrig bryta

Vi gick baklänges ett tag
Med kvällssolen som skymde vår sikt
Och till slut blev jag svag
Förlorade allt som hade någon vikt
Plötsligt släppte du allt och sprang iväg
Själv kom jag aldrig härifrån

Och jag ser den stad som jag älskar förfalla
Och jag inser att lycka är inte för alla
Jag hatar att jag måste hata och älska om igen
På min väg mot den slutgiltiga besvikelsen

Jag går ensam den sista biten
Du har hittat någon eller något annat
Jag är en ensam armé som bekämpar de sista krigen
Skuggor i mitt liv som bestämt sig för att stanna
Tänk på mig någon gång då och då
Håll dig kvar i det du har så länge det går




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 406 gånger
Publicerad 2016-05-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten