Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk börjar tröttna (Min klimatkamp 23/6)

"Folk börjar tröttna på krisen."
Corona-krisen, alltså.
Begripligt.
Men.
Det betyder inte att pandemin är över.
Det är inget skäl att sluta följa rekommendationerna.

Och klimat-krisen?
Jo tack, den lever och folk tröttnade på den för länge sen.
Men.
Det betyder inte att den inte finns.
Den kommer inte att försvinna.
Den kommer aldrig vara "över".

Är vi framme snart?
Nej.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP