Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tankar och verklighet inte delar livets spår...


Tänker på tänder som tänder..

Tänder
en tanke

Tänder
biter sig fast

Händer
som tänder

Tänker
och blir tänd

Men ändå
går det inte
upp
ett ljus

Ändå
får jag ingen
smak
på livet

Ändå
känner jag inte
din
närhet


Kollar om det gått en propp


Lägger chilli på tungan för att se att jag inte tappat smaken


Slår mig själv, för att se om jag tappat känseln




S&M
Med sig själv
och mig
mitt i Livet.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-07-11 11:07



Bookmark and Share


    Bim
Har du tänkt på vilka nära grannar dom är skrattet och gråten?.Somliga dar vet dom inte hur väl dom vill varandra,-va menar du med S&M?.Hälsn.BIM
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris