Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen dundrar

Morgonen dundrar så orubbligt snäll
Religionen är golvad jag tror av en tursmäll
Lågtryck och högtryck en skur här och där
Körtlar och muskler massor av blod
En stubbe som lever har sex med sin svamp
Varmdjuret lindar omkring sig sin svans
Skyar och moln som drömmer sig bort
Sannolikt ordnar sig allt inom kort




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-26 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben