Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi stannar på marken (Min klimatkamp 26/6)

I morse läste jag något om att Swedavia beslutat att inte bygga ut Arlanda, eftersom de tror att flygandet inte kommer att ha samma volym, och inte öka ytterligare, efter pandemin. Det skulle mao vara oekonomiskt att satsa på en utbyggnad. Det skulle ju befria regeringen från att behöva fatta något beslut överhuvudtaget.

Nu lyckas jag inte hitta igen nyheten, så kanske var det bara något jag drömde. Men jag hoppas det var på riktigt.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP