Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga för att vinna

Man måste våga för att vinna
våga för att hinna
våga satsa för att vinna

man måste våga allt
måste våga satsa
våga satsa för att vinna

man måste hinna satsa
satsa för att hinna
våga satsa för att vinna

måste våga hinna allt
våga hinna satsa
våga satsa för att vinna allt




Fri vers av Thomas Dahlberg
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-07-11 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Dahlberg