Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pulserande basgång


Svarta stammar/blek sol


Efter heta dagen

en bleknande sol
mellan svarta
stammar

Musikalisk
basgång
över nejden

Ett och annat
hammarslag

Helgmål

Kvällsro

Vind över gräsens
vajande vippor

Humlornas
cirkulerande
rörelser

runt gula
blommors
bestånd

Efter heta
dagen
kommer
kvällen

snart

alldeles snart

till vila

Musikens
pulserande

Bastoner
i vinden

Når ända hit




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP