Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med och utan skor (Min klimatkamp 27/6)

Den sista lördagen i varje månad är det numera skostrejk för klimatet. På olika platser runt om i Sverige ställer människor ut skor (nu när vi inte kan/får stå där själva) för att påminna om att klimatkrisen och kampen för en beboelig planet alltjämt pågår.

Och jag blev påmind om att jag inte har genomfört någon "mindful steps for future" på länge. Det skulle nog inte vara fel att gå några varv i långsam takt; även om ingen annan ser, så skulle det kanske kunna stilla mina egna orostankar en smula.

Inget då, inget sen, bara ett lugnt och stilla nu.

För att orka med ännu en dag imorgon.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP