Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste leva min sanning

jag vill alltid älska och högakta den person
jag är

därför kan jag inte lova
aldrig säga
vad jag känner i morgon
för allt jag söker, följer mig vart jag än går

du måste förstå
det finns alltid ett litet frö
ett litet ljus
där jag väntar på mig

därför kan jag aldrig lova
aldrig säga
vem jag är i morgon
för allt jag ännu inte har uppnått
kan inte göra mig
lycklig

du måste förstå
det finns ingenting att vinna
i denna värld
ingenting att ta med sig

det är därför
jag måste få ge
den kärlek
jag vill
vara den människan
jag vill vara

måste leva min sanning

och alla vägar som leder till större kärlek
större omtanke
vill jag alltid välja
och även om det sårar dig
att jag lever min sanning
och aldrig kan lova

så är det bara en naturlig följd
av att jag uppskattar allt jag lär mig

och vari ligger livet

om jag aldrig får ändra mig.







Fri vers av Gudinnan VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-27 20:37



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin text om hur viktigt det är att inte låta sig fångas i en form, som andra vill pressa in en i. Tack för ditt mod. Tycker mycket om rytmen i de tre första stroferna, som nästan blir som ett mantra.
2020-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar väldigt impulsbetonat.

Jag har valt att låta sanningen ändra mig istället för tvärtom.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP