Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALFAPET

Maska rosplackor?
Kacka plormosor?
Rocka slaskpomor?
Mocka rockplasor?
Lacka smorplaskor?
Kackla promossar?
Krocka palmsokrar?
Skrocka psalmsorkor?
Orka plasmackor?
Locka maskprosor?

Plocka maskrosor!




Övriga genrer av Ulf Carlsson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-28 09:30



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Underhållande och väldigt originell.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP