Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara fixa mig lite

Det är här det regnar mörker
I dimman av en distanserad dag
Håller hemman utan väggar
Där som ingen finns i jag

I ett skred när orden glider
Slinter tanken någonstans
Upphängd i det vilsegångna
Den enda mark som fanns

Bara bara bara vara
Inte känna inte se
Låta komma låta härja
Falla flyta simma be




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP