Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förseningar (Min klimatkamp 30/6)

ett signalfel i min hjärna orsakar
förseningar

förseningar
på grund av
personalbrist
på grund av
informationsöverskott
på grund av
ordningsproblem
på grund av
klimatet

förseningar
på grund av
förseningar

jag beklagar




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-06-30 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP