Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


3

Hur binder man oro och ängslan?
Hur förminskar man det okontrollbara?
Vill jag det ens? Behöver jag det?
Förmodligen bara havsbotten som vet. Där inne är det storm, där inne måste vi hålla oss på god fot med Poseidons synapser.




Fri vers av tAsta
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-05 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tAsta