Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


10

Du har gjort mig ambivalent.
Du har fått mig att tvivla.
Du har skadat och fullkomligt bränt
Du har fortsatt fått mig att lida

Du har åsamkat mig total misär
Du har skadat mitt inre väsen
Du har fått mig att tappa amper
Du har inte ens en roll i pjäsen

Varför ger du inte bara in,
tar för dig av hela världen?
Varför är du inte ett med ditt skinn,
älskar och njuter av färden?

Vad gömmer sig bakom ljusblått skimmer,
vilka gränser ruvar du på?
Vad är det ditt hjärta förnimmer,
vad är det du tror dig ej förmå?

Om du blått såg det jag ser,
om du bara hade låtit det gå.
Om du bara hade gett det jag ger,
om du bara hade kunnat förstå.

Det finns inget kvar att ge,
du har sått ditt sista frö.
Det finns inget kvar att se,
låt mig få leva eller låt mig få dö.




Bunden vers (Rim) av tAsta
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tAsta