Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


Hopplösheten förkroppsligad

Hela ditt kroppsspråk skriker otrygghet, otydlighet, osäkerhet.
Hur kunde jag missa det så länge?

Hela du osar av fullkomlig tomhet.
Hela ditt väsen dryper av osmaklig salighet.

Varför trodde jag kärlek kunde fylla det inkompletta hålet?




Fri vers av tAsta
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-07-05 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tAsta