Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


Efter andnöden

Val, måsten, förväntningar var dag
Livet är bara lagom lätt
Tanken är att vi ska lära oss ta tag
Förmodligen på många sätt
När ska vi då komma till ro?
En ihärdig väg att vandra
Finns det XP på vägen tro?
Förmodligen bara för andra
Än är det ovisst och känslan består
Ge mig kraft för ännu ett tag
Sakta jag förstår vad jag får och inte får
Kämpa med nästa och nästnästa dag.




Bunden vers (Rim) av tAsta
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-07-05 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tAsta