Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuvgömma

Valvet
Där gömmer jag tid som jag stulit från det allmänna
flödet
Den är numera min.
Gömd bakom komplicerade lösenord
min förmögenhet
Hemlig bevakas strängt
Ärvs av ingen




Fri vers av harald127
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-06 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harald127