Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt

Nämen vad kul det var att mötas
Med social distans i plasthandskar
Vi andades inte på varandra
Vi skötte oss exemplariskt
Vi är stolta över det
Det är så här det ska vara
Fast vi hade inte munskydd
Alltid något!





Fri vers av harald127
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-11 03:22



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ja, det är en underlig värld vi lever i med alla mikrober, virus och bakterier som ju dessutom bor i oss ! Men munskydd är nog bra i trånga miljöer - har forskningen visat !
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

harald127