Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleks sms ett hoppknyplad brev ,text Som bär sig åt ...älskar dig


Du sparkar åt alla håll..

Jag åker gladeligen 100x mil till dig dag ...ligen ........


För det är ingenting i jäm....förelse.................


Om du bodde på andra sidan av galaxen...


Skulle jag tanka med raketbränsle


Du sparkar åt alla håll..


Kalla mig knäpp galen ...


Många namn blir det ...


Jag sliter. Häcken av mig  men det är det värt.


Jag rubbar berg och plockar blommor.


Galen o kär  ... i något som dig


Jag skiter i hur orden dansar i sin egna stil..


För detta är jag...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-06 10:20



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fina strofer
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //