Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text består till 100% av tankar från min sida.


Why ?

Varför kan ingen förstå, att vi måste finna svar, varför ser folk inte vad som de gör fel, varför ser inte regeringar hur lätt det är ?

Jag sitter här med svaren, på en väldans massa kriser, jag tänker och funderar, och kommer med lösning stup i kvarten, men ändå är jag ingenting, så därför hörs min röst inte i världens buller.




Övriga genrer av Who's Alone ?
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?