Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... Detta kanske väcker lite tankar hos dem som har djupet i sina sinnen.....


Så mycket osagt, så mycket dumt...

Så mycket...

Så otroligt mycket
Som ingen förstår...

Jag ser det
Men ingen annan...

Jag hör det
Men ingen annan...

Jag förnimmer det
Men ingen annan...

Varför är jag så annorlunda dem ?...

Varför lever jag i en värld av färger ?
När de lever i mörker... ?

Korsets förbannelse
Den föll över världen...

Ni som förstår
Vet antagligen bättre...

Gjort är gjort
Det som en gång varit kommer igen...

Världen vi har
Den försvinner i livets dimma...


- Vakna upp, se med era sinnen, hör med era hjärtan, känn sorgen med er syn...
- Sluta blunda , och rädda livets kärna...
- Bara ni,du,hon,han,vi,dem och oss kan rädda livet åter...

Men ni blundar... ni ser med era ögon, hör med era öron, och känner svart begär i era hjärtan...

Ni är inte samma som mig... ni är död... jag är liv...




Fri vers av Who's Alone ?
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-12-17 23:49



Bookmark and Share


  Nanno
fascinerande...kloka ord
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?