Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut... så insåg jag den bittra sanningen...


Allt som finns kvar...

Jag trodde...

Jag trodde mitt liv var annorlunda nu...

Att jag förändrats, blivit en bättre människa...

Hah, jag ?... Människa ?.... Knappast...


Vissa kanske ser dessa ord som oförståliga, men det är bara en flyende lögn. För innerst inne förstår alla mina ord som jag skriver här idag.

Ser er omkring !

Titta på våra städer, våra bilar, våra hus !!

Altt vi har skapat !!

Är det verkligen rätt ? Känns det vackert, behagligt , harmoniskt... eller känner ni som jag att det bara är fel !?\'

Ge upp med era misstag, gör inte det som mänskligheten är så känd för, att upprepa sin historia !!

Ta nya tag, förnya vår värld.... ge inte världen mer sorg än vad den redan har....

Jag insåg att mitt sätt att leva, inte är vem jag igentligen är.... Jag insåg att jag döljt mig själv... men nog med det, det är dags att jag börjar leva igen... och gör vad det är meningen att jag ska göra... skapa mig ett liv värt att leva.


Ni må inte förstå de oskrivna orden i min text, men jag vet att någon kommer göra det... och jag väntar på denna någon...

Mänskligheten.... är den enda ondskan i världen.... och helvetet finns på jorden idag... NI har skapat denna världen... och VI får ta hand om era misstag...


Skäms i döden, ni som ignorerat tecknen !!




Övriga genrer av Who's Alone ?
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-03-23 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?