Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Now

Now

Im gonna kill you all

Because you don't know how to live

And i don't know how to die

Now
I feel alive

As i watch you die




Fri vers (Prosapoesi) av poeten
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-07-08 19:06



Bookmark and Share


  poeten
Ok, det lät rockigt.:) Är inte så bevandrad i deras texter.
2020-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Lite Ramones-stuk över texten.
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten