Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när livet fuckar med en



E de inte komiskt
så säg

jag finner
mitt livs
kärlek
härligt och underbart
absolut
bästa som finns

men

han bor
126 mil
ifrån mig
problematiskt
men inte omöjligt
kärlek
klarar ju allt

sen kom


Corona...



e de inte komiskt
så säg




Fri vers av Havanna
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-11 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna