Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nackdelarna med att ömsa skinn

Inget hellre vill jag
än att kunna ömsa skinn.
Kliva ur det som griper tag,
biter, klöser.
Lämna det bakom mig i en brinnande hög.
Men ormar blir till handväskor, även
stövlar som får klampa omkring
bland de andra.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-07-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M