Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bortglömskans dal!

Bort glömda minnen och ömmande sår.
Sår som har gett spår i hjärtat innersta. Det ömmar och smärtar och aldrig blir som för. Aldrig kommer det läka och lysa röd och klar. Den muren av smärta skyddar från hårda ord aldrig mer jag mitt hjärta sviker.

Sårad och ledsen och steg som är tunga trotts allt. Stå rak i ryggen och med en vas tunga. Brustna hjärtan och sprickor röda glänser där dom ligger som rubiner. Nu skilda dom för alltid är. Trots den kärlek som en gång band dom två. Kommer för evigt i bort glömskans dal alltid att vara.




Fri vers av I djupet av oss själva
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-15 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I djupet av oss själva
I djupet av oss själva