Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt vaccin!

Ett virus i mig så starkt det är.
Det bryter ner mina kärl.
Det får mig ur balans och i en slags trans.
Det gör mig ledsen och sårad och svag. I alla mina dar. Nej jag vill inte känna så här. Jag vill vara glad.

Men så gick det ett tag och julen kom. Kunde fylla mig lite med någon sång. Men det räcker inte då vaccin behövs som kan ge mig tröst.

I min ensamhet jag satt med mobilen och skrev. Å så dök du upp bara så där. Vi skrev till varann å det som du skrev fick mig att le.

Du hade musikens gåva och när du sjöng då blev jag glad. Å hade leende på läpparna som inte ville bort. Du är mitt vaccin.




Fri vers av I djupet av oss själva
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-12-25 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I djupet av oss själva
I djupet av oss själva