Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några säger "finns jag" så sårade ser de mot oss "hjälp mig" ber deras ögon och jag känner deras smärta.


Ska vi läka de sår vi bär på?

I den stunden mitt uppsatta mål är klart
ber jag återigen om något nytt.. oprövat?

Ska jag söka än mera?

Vad finns det som jag inte upptäckt?

Något därute, däruppe, inom mig..

eller just bara härnere, under alla.

Ska vi läka de sår vi bär på?

Kan man välja det själv eller krävs det hämnd?

"Sanningen
blir inte
sanning
förrän ni
upptäcker
den att
finnas är
hämnd nog"

Ska jag upptäcka mig själv?

Självklart!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-07-18 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP