Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#sommar


Jag har blivit odödlig

Röda naglar på bleka händer klyver vågorna
isvatten från botten virvlar upp i strömmar
sväljer vatten andas genom näsan
jag får inte kallsupar längre, jag andas med gälar




Fri vers av fjärilslarv i oktober
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-18 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilslarv i oktober
fjärilslarv i oktober