Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna

Mamma vattnade inte sina blommor
jorden var alltid torr och bladen gula

Mamma ville gärna ha det fint hemma
men soppåsar stod staplade i hallen
väntade på att bli slängda

Mamma väntade också på något
vad väntade du på, mamma?

Det är för sent nu, mamma
golvet är fullt av sopvatten
och blommorna är vissna sedan länge




Fri vers av fjärilslarv i oktober
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-28 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilslarv i oktober
fjärilslarv i oktober