Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter eld på mina minnen

Jag gröper ur min hjärna med en sked
och den rosa hjärnsubstansen rinner
ner längs mina kinder som tårar,
jag raderar varje minne och
bränner den gråa massan
bevis på allt som hänt
doften av brinnande
biologisk materia
är samma doft
som den av
drömmar




Fri vers av fjärilslarv i oktober
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-14 13:13



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Gillar känslan du fångar och den fysiska formen av orden (som en tratt, något något rinner ur).
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

fjärilslarv i oktober
fjärilslarv i oktober