Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets möda

Långsamt samlas orden
droppvis
trögt flytande
tankarna formas
stöts i tidens mortel
inte allt blir doft
inte allt känns klart
inte allt är värt mödan
att sparas
att skrivas ut
att delas

Jag skickar ut i eterrymden
gömmer
glömmer
orden ekar i mig
efterklang




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-04 08:52



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, det gäller att hålla sig i överhettade språkliga rum och det är som Du skriver: påfrestande.
2020-08-04

  Vind
Känner igen mig i din metapoetiska text. Fint formulerat.
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP