Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Att skriva nonsens är oerhört svårt"


inteentanka20jul20

Innan man vet

ordet av, vet man förvisso

många andra ord.

 

Varför inte ordet på

eller kanske ordet

kvalitetshanteringskompetens?




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-20 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP