Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med döden


Det här med döden
det tycker jag är lite taskigt!
Man känner sig lurad på något sätt.
Du sa inte det från början
att Du skulle dyka upp en dag!
Det är väl taskigt!

Jag trodde ju att jag själv fick bestämma
när jag ville säga farväl!
Men så är det inte,
Du bara säger att du ska komma en dag!
Men inte när eller hur?
Det är inte okej tycker jag !

Det är faktiskt inte okej
att vara så oförutsägbar!
Du har lurat mig hela tiden.
Här har Du gått vid min sida
och inte sagt ett ljud
om att allt ska bara ta slut!

Jag trodde att jag bara skulle få fortsätta
att planera mitt liv som jag ville.
Men du bara dyker upp och stör mig
jag gillar det inte alls!
Du kunde verkligen sagt det från början,
då kanske jag vägrat att födas!




Prosa av Rubus VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-20 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP