Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört

Skört är

det unga liv

som danas

 

det rena hjärta

som har

all ärlighet

 

den själ

som inte

bär tyngd

 

den blick

som ännu ser

det som är




Bunden vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 253 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-07-20 16:09



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker text !
2020-07-24

  bibbi ahrnstedt
Vackert om det unga livet som vi måste värna om
2020-07-21

  BenGust VIP
Själsblickande skörhet.
2020-07-20

  överlevaren VIP
Ja det gäller att vårda med omtanke så att bra förutsättningar finns, när de unga vuxna siktar mot stjärnorna....
2020-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Vi vuxna måste hjälpas åt så att det sköra inte brister!
Bra skrivet.
2020-07-20

  Nils-Robert
Och där ligger vårt ansvar att dana och skydda det efter bästa förmåga
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)