Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden

De sa att det var mitt fel
Det var det inte
De sa att jag lockade dem
Det gjorde jag inte
Jag var bara jag
Hela tiden




Fri vers av Stella Stol
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-07-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol