Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland (48)

Ibland står livet still
Vad är det jag vill?




Fri vers av Stella Stol
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-22 08:09



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, bra att få tänketid
2020-07-24

    ej medlem längre

Stillhet genererar kraft o styrka
men undrar gör även jag ibland.
Väldans väl fångat :)

2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol