Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjatmostern talar (Min klimatkamp 23/7)

Igår delade jag två videoklipp med en intervju med Greta Thunberg i The Late Show with Stephen Colbert i mitt privata facebook-flöde. Jag tyckte att det var sevärt. Ingen av mina fb-vänner gav någon respons. Det kan tolkas på olika sätt.

Att dom hade annat för sig än att scrolla i sociala medier, vilket i så fall vore sunt och bra. Att dom tyckte att 8 plus 5 minuter var för mycket att lägga på videoklipp med Greta. Att dom redan hade sett intervjun och "gillat" på annan plats. Att Facebooks algoritmer gav klippen låg prioritet.

Eller att mina vänner tycker att jag är en riktig tjatmoster. Hur många gånger orkar man höra samma sak, liksom? Nu får väl människan ändå ge sig.

Ledsen, men jag tänker fortsätta tjata. Så länge politiker och övriga med makt inte behandlar klimatkrisen som en kris kommer Greta att fortsätta tala, så länge svensk politik inte är i linje med Paris-avtalet kommer fridaysforfuture fortsätta manifestera, och så länge kommer jag att fortsätta dela inlägg med Greta och fridaysforfuture med mina fb-vänner.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP