Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tolerans

Vissa har

högt i tak

 

andra kan inte

stå rakryggade

 

 




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 195 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-07-24 13:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tankeväckande rader!
2020-07-28

  Gunnar Hilén VIP
Bra bra bra !
2020-07-27

    ej medlem längre
Snärtigt och klarsynt formulerat! Den går inte att glömma (och det vill man ju inte heller).
2020-07-26

  Sparvögat VIP
Väcker mycket tankar...
Underfundigt!
2020-07-24

  Solweig Jansson VIP
Oj, vilken underfundigt formulerad och väldigt effektiv bild ! Femetta !
2020-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som belyser hur olika vi är som människor!
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)