Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturnära

Jag känner en längtan i min kropp
Ett begär från min benmärg
Jag vill gräva ner mina händer i jord
Etsa fast skit under naglarna
Jag vill vila på en bädd av mossa
Med skyddande grenar som tak
Jag vill plundra riset på bär
Stoppa dem i munnen tills mina tänder ändrar färg
Jag vill känna solen bränna min hud
Rista in rynkor i mina ögonvrår
Jag vill känna vinden omtumla mitt hår
Tills man inte längre ser skillnaden mellan det och skogen
Jag vill luta mig mot ett träd
Och känna att det håller
Smeka mig mot barken
Och låta myggbettens klåda lindras
Jag vill kupa min hand i bäckens kalla fors
Dricka girigt och låta dropparna svalka min hals
Jag vill gå flera mil
Och varje skymning finna en ny viloplats under en ny stjärnbild
Jag vill vara fri




Fri vers av Rastlöst blod
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-24 21:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar din text
bokmärker.
2020-07-25

    ej medlem längre
Detta jag är inte ensam om det skrivna.
Skön läsning på sofflocket framför TV:n som lockar till framtida vandringar :)
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rastlöst blod