Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

att känna sig hemma i någon annans hud
känna trygghet i dess värme
tröst av dess doft
lättnad av dess lenhet
en ynnest
ett privilegium

nej, förresten
inte någon annans
just specifikt
hans




Fri vers (Fri form) av Rastlöst blod
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-23 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rastlöst blod