Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man programmera en dator att spela schack ska väl det här funka också!


Recept datadikt

 

 

1. mata in x antal olika meningar i datorn (hämta gärna inspiration från tidningar, böcker, Bibeln or whatever).

 

2. låt datorn slumpmässigt välja ut meningar.

 

3.Voila! nu har du fixat den perfekta dikten!




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-26 11:38



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det kan man säkert
och varför missa att göra
en grej som är rolig.
Det kan nog vara inspirerande.
Det är dock jag, eller du, som har makten över just våra ord.
Ja, jag såg att det var en satir du skrev.
2020-07-27

    Lena Staaf VIP
Så slipper man grubbla något mer. Datorn fixar det!
2020-07-26

  Bodingen VIP
Japp, så har blev det:

En vissen stör
ut gropig pottsork
himmel påsen rally
virkade mig maten
lille fru av gren
2020-07-26

  Kungskobran VIP
Ju obegripligare desto bättre
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP