Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten skir satir


En fager tärna

Man bör tänka på formen

äta med mått så smått

de nyttiga tingen

och inte allt som är gott

 

vara ren och fräsch

smidig som en gasell

vara påläst och kunnig

lagom intellektuell

 

en ödmjuk assistent

åt mannen (o) gärna

en het älskarinna

en fager tärna




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-07-28 08:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag glömmer aldrig en tärna på lucia på psyk 2014. hon hade bara ögon för mig. den vackraste tjej jag nånsin mött mina ögon med.
2020-08-02

  Nils-Robert
Idealet på 50-talets kvinnobild. Kanske nu också för vissa
2020-07-30

    R Peiper VIP
Bra!
2020-07-28

  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text om kvinnans roll i samhället.
2020-07-28

  bibbi ahrnstedt
Fint, svårt med kvinnans frigörelse
2020-07-28

  Sparvögat VIP
Ja många är kraven på kvinnan...

2020-07-28

  BenGust VIP
Kan så vara att vissa män inte fattat galoppen och beskär kvinnans frihet.
Dessa är ju så skraja att lämnas solo.

Men i dessa tider, bortsett från coronan, jobbar inte flertalet kvinnor och
slipper assistentepitetet?
2020-07-28

    Sefarge VIP
Haa! Glimmrade som kallt
Månsken vid tandläkar
mottagningens
väntsal!
;)


2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)